500 g spaghetti 12 sardellfiléer 500 g körsbärstomater (eller körsbärstomater) 0,5 dl olivolja 50 g smör 3 klyfta vitlök 2 små torkade chilifrukt, hela 0,5 dl olivolja 50 g smör 125 g svarta oliver utan kärnor 1-2 msk kapris 2 msk persilja, finhackad ev salt
Fräs vitlöken och sardeller i rikligt med olivolja i en vid kastrull eller traktörpanna. Blanda ner kapris och oliver i tomatsåsen och smaka av med salt och peppar
Tillsätt tomater, vin, sardeller, oliver och kapris. Grovhacka oliverna och sardellerna. Pasta puttanesca är en klassisk pastasås från södra Italien med läckra och smakrika ingredienser
Tillsätt tomaterna, sardeller, oliver och kapris. Vi bestämde oss för att äta pasta och då tog jag fram den italienska kokboken och hittade detta recept
Pasta. Dela den stora broccolistjälken på längden och lägg i den tomma matberedaren tillsammans med sardellerna och oljan de ligger i samt den avrunna kaprisen