4 4 port pasta 1 finhackad gul lök 1/2 msk olivolja 1 1/2 msk garlic paste 1/2 tsk salt 400 g krossade tomater 1 krm svartpeppar 1 msk basil paste ev parmesanost till servering Lägg till i inköpslistan
Koka pastan. Blanda med nykokt pasta, lägg i cocktailtomater, mozzarella och basilika. 4 pers500 g spaghetti2 buffelmozzarella ostarcocktailtomaterfärsk basilika2 msk olivolja2 msk smör4 vitlöksklyftor2 msk honung10 tomater2 tsk vitvinsvinäger1 tsk saltpepparGÖR SÅ HÄR
Pastapomodorospagetti av bra kvalitetfärska mogna tomaterfärska tomater av olika sorter - att toppa medvitlökcharlottenlökbasilikamozzarella di bufala campanaKryddor
1Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och låt den rinna av i ett durkslag, men spara ca 1 dl av kokvattnet. 1Blanda pastan försiktigt med såsen, späd med 3-4 msk av pastavattnet, vänd ner de stekta räkorna tillsammans med oljan de stektes i och låt allt bli genomvarmt. 1Fördela pastan i tallrikar
Koka pasta i saltat vatten enligt instruktioner på förpackningen och blanda den med zucchinigrytan. 400 g pasta gärna tagliatelle, eller pappardelle. 400 g pasta