) pesto, bara olivolja eller med någon kryddig ost. Jag lovordade den här pastan i det HÄR inlägget. Grunden är egentligen pasta + färska örter + pumpakärnor
Att göra egen pasta har jag alltid velat prova men inte riktigt vågat mig på än. Men höll gjorde de, allesammans, och tillsammans med knaperstekt pancetta, tryffelskum, sparris, pesto och riven parmesanost blev det en fantastisk måltid
Dela sparrisen i mindre bitar och blanda med den kokta pastan och ramslökspesto. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen eller tills de flyter upp och är klar om du gjort egen ravioli
Servera till nykokt pasta eller som dipsås. Här brukar jag dela peston på hälften och den ena halvan blandar jag med ricottan, den andra använder jag som den är
Nu ska jag äta en sen middag beståendr av pasta och pesto och en vansinnigt god paprikasås. Blanda eller vispa ihop ricotta och philadelphia med florsocker efter smak