½ dl parmesan. Varför inte göra en god gratäng av alla familjers vardagsrätt, pasta och köttfärssås. Jag gjorde hemmagjord pesto och hade lite grann kvar så jag blandade i den i köttfärssåsen och man känner hur den goda smaken av pesto träder fram
Parmesan till servering. Blanda pasta med tomat, mozzarella och pesto. Koka pastan enligt förpackningen. Gör peston genom att noppa av alla bladen på basilikan och lägg i en mixer
Fördela pastan på fyra tallrikar och toppa med riven parmesan. lite riven parmesan till serveringen. Först ut i år blev denna lättlagade krämiga pasta med zucchini, grädde och pesto
Garnera med parmesan och citronskal. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Mixa snabbt alla pestoingredienser (utom olja och salt) i en matberedare
Bara att slänga ihop en pesto eller öppna en burk, steka tomater i olivolja och vitlök, blanda med en god pasta (vi hade linguine, störtgott) och riva över massor av parmesan
Det här är precis som väldigt många andra av mina veganska pastarecept baserat på cashewnötter och näringsjäst istället för parmesan, och det är helt enkelt för att det funkar så rackarns bra