Blanda pastan med pesto. Pastasallad. •Parmaskinka lindad runt honungsmelon. Halvera cocktailtomater, skiva rödlöken, och dela de soltorkadetomaterna i mindre bitar
Under tiden, dela tomaterna och sugarsnapsen. Blanda pesto, vatten och gräddfil. 1 port okokt pasta. 12 körsbärstomater. 12-3 msk grön pesto. 1Fetaost. 1Parmaskinka. 1Soltorkadetomater. 11 port okokt pasta 2 körsbärstomater 5 sugar snaps / 4 msk munggroddar 1 msk vatten 2 msk gräddfil 2-3 msk grön pesto Smaksätt med något av följande Fetaost Parmesan Basilika ParmaskinkaSoltorkadetomaterKokapastan och häll sedan över i ett durkslag för att rinna av
Blanda den med peston, oliver och parmesan. Toppa med fetaost och skinka. 3-4 hg tagliatelle1 burk, 140 g, pesto genovese med soltorkadetomater2 dl svarta oliver2 dl riven parmesan150 g tärnad fetaost80 g parmaskinka50 g pinjenöttersalt, pepparKoka pastan mjuk i lättsaltat vatten. 150 g tärnad fetaost. 80 g parmaskinka