Pasta med tryffel och parmesan recept

Pasta fylld med karljohan och tryffel

Pasta fylld med karljohan och tryffel

Vi kokar den och vänder ner lite grädde, salt och peppar och river färsk parmesan över. Har ni testat den här färska pastan från Ica´s Selection
Krämig tryffelpasta med parmesan och spenat

Krämig tryffelpasta med parmesan och spenat

Ingredienser Pasta 1 st Schalottenlök(ar) 1 klyfta(or) vitlök(ar) 1 msk smör 4 dl grädde 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar 400 gram pasta , färsk 40 gram tryffel , färsk sommartryffel 75 gram parmesanost , färsk, riven 70 gram babyspenat Köp receptet
Krämig svamppasta med sparris och svart tryffel

Krämig svamppasta med sparris och svart tryffel

Skeda på sås och toppa med den smörstekta sparrisen, tunt skivade skogschampinjoner, ruccola, rostade pinjenötter, riven parmesan samt svart tryffel (Gotländsk) Fusion på en tallrik mellan Gotländsk durumpasta, grön sparris & Öjn’s guld – Svart tryffel med italienska inslag av parmesan & pinjenötter
Kalvragu med svamp, tryffel & sherry t pasta

Kalvragu med svamp, tryffel & sherry t pasta

Servera medpasta eller ris och gröna ärtor. Köttet strimlades och stektes med schalottenlök, fick smak av sherry, svamp ochtryffelcrème, tryffeloljaochtryffelsalt samt vitpeppar och lite körvel
Svamp- och tryffelpasta

Svamp- och tryffelpasta

Servera pastanoch toppa medtryffel, parmesanoch persilja och en skiva gott bröd. Skiva svampen och hacka löken och stek i en het panna med olivolja och smör
Enklaste och godaste fredagspastan

Enklaste och godaste fredagspastan

Jag kokte pastan al dente, blandade den med lite smält smör för att den inte skulle klibba och för att ge lite smak, sen smaksatte jag medtryffeloljaoch rikligt medparmesan