tryffelInstruktionerBörjamed att koka din pasta enligt instruktionerna på förpackningen. Vill du lyxa till det kan du lägga till lite härlig tryffelsmak som höjer pastan till ännu högre nivåer
Och så parmesan över. Prova den här och jag lovar er, ni kommer få en ny pastafavorit. Vi hällde över en skvätt grädde och liite smör + salt och peppar
När pastan är klar serverar du den direkt tillsammans med såsen, riven parmesanoch en äggula. Vill vännerna återigen ger er en pasta rätt där smakerna lyfts med vår kära vän grädden
Skeda på sås och toppa med den smörstekta sparrisen, tunt skivade skogschampinjoner, ruccola, rostade pinjenötter, riven parmesan samt svart tryffel (Gotländsk) Fusion på en tallrik mellan Gotländsk durumpasta, grön sparris & Öjn’s guld – Svart tryffelmed italienska inslag av parmesan & pinjenötter
Servera medpasta eller ris och gröna ärtor. Köttet strimlades och stektes med schalottenlök, fick smak av sherry, svamp ochtryffelcrème, tryffeloljaochtryffelsalt samt vitpeppar och lite körvel
Servera pastanoch toppa medtryffel, parmesanoch persilja och en skiva gott bröd. Skiva svampen och hacka löken och stek i en het panna med olivolja och smör
Jag kokte pastan al dente, blandade den med lite smält smör för att den inte skulle klibba och för att ge lite smak, sen smaksatte jag medtryffeloljaoch rikligt medparmesan