Fräs svamp och lök i en stekpanna med matfett tills svampen får färg. Ansa och skär svampen i bitar. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen
Låt löken svettas medsvampen utan att ta färg. Du kan förbereda och spara tid genom att sätta på rikligt med lättsaltat pastavatten och dela körsbärstomaterna i fyra delar först
Pasta och Pizza ⁄ ReceptCanneloni med skogschampinjoner och boursinost. Jag skulle helst velat ha Karl-Johansvamp i för att hålla mig till italienskt men det är inte säsong nu och skogschampinjoner funkar också jättebra
ris, pasta, sallad, bröd. Men regnet som fallit de senaste dagarna har faktiskt varit en liten gnutta välkommet det också, kanske kan morgondagens ledighet ägnas åt svampjakt i skogen och kanske vi hittar annat är torkad svamp denna gången
Servera till pasta, ris eller potatis. En röd paprika kan med fördel finhackas och ha i om man vill. Uteslut svampen helt om du vill, eller byt ut burkchampinjoner mot en fin Portabello (mums)
Ta bort det översta bakplåtspappret och skär smala pastaremsormed en vass kniv. Låt pastaremsorna torka i kylen några timmar, på ett bakpappersklätt fat
Servera med fin pasta och toppa med riven parmesan. Ragu är helt enkelt bitar av skuret kött, fågel eller vilt, ofta med tillsatt potatis, lök, svamp eller liknande
Den fungerar dock bra istället för creme fraiche i en pasta eller gryta om den rörs ner i slutet. Men, jag vill gärna ta stunden här då jag har er uppmärksamhet till att ge lite fler tips på det här med vad man bör behålla och byta ut i sitt kylskåp när man ger sig på mer vego
Skölj och skär svampen i fjärdedelar. Min man och jag går nu på semester på fredag och denna veckan har min man haft med sig mat låda några dagar så har nu gjort pastasallad till honom med lite delikatesser som han gillar