Kvällens middag blev krämig pastamedQuorn Bitar. Jag kokade pasta och när den var klar blandade jag samman pastan och quornsåsen till en krämig allt-i-ett rätt
Idag skulle jag egentligen göra broccoligratäng med kassler men jag glömde att jag använde upp den rivna osten häromdagen, så det fick bli vegetariskt idag istället
Vi missade att ha i oliver, och jag tror att pastan skulle bli godare med lite saftiga oliver och kanske något lite mer grönt till, bladspenat eller ruccola kanske…
Koka pastan. Krydda kycklingfiléerna med grillkrydda. Blanda pasta, sås, kyckling Och svamp. Finhacka vitlöken och stek på medelvärme under omrörning tills de mjuknar
Fungerar väldigt bra medpasta. Tycker du att den är för tjock så spä den med lite grädde. Tina och tärna quornfilèerna i lagom stora bitar fräs dem en stund i smör i en djup stekpanna
Vi käkade quornen tillsammans med en ljummen tomatsallad och pasta, men det är helt upp till er. Den här rätten var egentligen anpassad för kyckling, men det funkade precis lika fint medquorn kan jag avslöja
En krämig och god sås som passar bra att servera medpasta, men även med ris eller quinoa. Tillsätt quorn och curry pasta, och stek i ytterligare ett par minuter
Koka pastakuddarna enligt anvisning och häll av vattnet. Servera med parmesan och nymalen svartpeppar. Fräs bitarna gyllenbruna, vänd ner pastan, häll på såsen, låt allt bli varmt och vänd sist ned ruccolan