Avsluta med att röra ned keson och den kokade pastan. Istället kokade jag pasta vid sidan av och när såsen var klar vände jag enkelt ned pastan i såsen och toppade med riven parmesan och oregano – klart
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Blanda fetaost, fläsk, keso och gräddfil i en skål. Blanda pastanmed fetaostblandningen, salta lätt och grädda i 225° tills osten smält. 300 g pasta eller ungersk klimp. ca 400 g Keso naturell
Koka pasta och blanda med hackad rödlök, keso, tomat, majs, salt, peppar och vitlök. pasta. Gnid in köttet med salt vitlökspeppar och kött-&grillkrydda
Låt pastan rinna av och blanda den med peppar, cottage cheese, avokado och oliver. Koka pastan. 250 g färsk fullkornspasta. 250 g KESO® cottage cheese grillad paprika
Mixa grönsaker, kikärter, keso och pesto med en stavmixer tills du får en slät massa. Rör ner det i pastan, späd eventuellt ut med lite vatten eller mjölk och servera
Krydda med valfria kryddor. Ha på keson och rör runt tills den har smält. Koka pasta och broccoli. 55 gram minikeso. 45 gram pasta från semper. 55 gram minikeso. 45 gram pasta från semper
Pastamed pesto garnerad med tomater. Pestopasta. Gröna plättar med mangold och keso. Denna vecka blir det faktiskt två vegetariska rätter och ingen fisk, detta dels på grund av att det finns så mycket goda färska grönsaker att vi vill göra rätter med dem alla och att fisk inte riktigt är i säsong under tidig höst