Sätt på en kastrull med saltat vatten till pastan. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skala och skiva löken och blanda den med olivoljan och vinägern
Servera till pasta och/eller en god sallad. Vi plockade ju en hel del Karl Johan svamp i lördags och såklart smakade vi dessa godingar senare på kvällen
Eftersom jag nu åtminstone till en viss del återfått lite matlust så tänkte jag att jag skulle bjuda på ett recept på dagens pasta - en lite lyxigare helgvariant
Pasta lövbiff i krämig sås med gorgonzola. Det ska dock bli ändring på det för nu är jag less på att det inte fungerar med min nuvarande leverantör och bloggen är på flyttresa just nu i skrivande stund till ny hosting av Tailsweep
Dagen efter föreläsningen med Annika la jag om min kost och tog bort det mesta av de kolhydratstinna måltider jag ätit tidigare, bestående av stor mängd pasta och mackor
Man fullkomligen överfalls av recept med svamp, frukt, bär, rotfrukter och annat som skördas den här tiden på året så jag är väl inte sämre än att jag kan komma med ett bidrag jag också
Vill man göra en snabbare variant så kan äta zucchinipasta till istället, skiva bara zucchinin med en osthyvel, koka upp saltat vatten och lägg i skivorna och dra kastrullen åt sidan och låt dra under lock några minuter