grana pedano, lumaconi, parmesanost, pastasnäckor, ricotta, skinka, tomatsås Finpasta. Finpasta. Ta fram ugnsformen du täcker lägga pastasnäckorna i, häll ner tomaterna, löken och örterna i den
lumaconipasta. Koka pastan enligt förpackningen. Häll av pastan ordentligt i ett durkslag. Häll tillbaka pastan i kastrullen och tillsätt resten av ingredienserna och blanda om ordentligt
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Blanda pastan med såsen och spenaten och servera. 4 port pasta (gärna lumaconi). 4 port pasta (gärna lumaconi)
vårlördag med middagsbjudning. Förra lördagen startade med giraffövervakad frukost. Har återigen hamnat i något slags beroende av finn crisp + creme bonjour-kantarellost
Häll den färdigkokta pastan i ett durkslag och ställ tillbaka kastrullen på plattan. Koka upp crème fraichen och löken i kastrullen och vänd ner pastan
Fyll pastasnäckorna med oströran. Ställ pastasnäckorna i formen och strö över timjan och riven ost. Koka pastan i rikligt med lättsalatat vatten i en gryta ca 10 minuter. 280 gram pastasnäckor , lumaconi
Blanda pasta och ostsås och häll det i en ugnssäker form, strö över parmesanblandningen. Vill man, kan man knapersteka bacon och strö över lumaconin och ostsåsen, det ger lite extra smak
Koka pastan i saltat vatten plus kräftspadet. Häll av pastan ner i ett durkslag. Låt detta bli varmt innan pasta, matlagningsgrädde, balsamvinäger, honung och salt efter smak tillsätts