Pasta. Koka upp saltat vatten till pastan. Pasta. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Sila av pastan och brysselkålen och häll sedan tillbaka i kastrullen
Pasta. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet. Blanda ner blomkålssåsen i pastan, vänd nu runt försiktigt i grytan så att allt blandas och toppa med lax-tomatblandningen
Hetta upp en kastrull med smöret och lägg i lök, citronskal och morotsrasp. Ingredienser400 g laxfilé1 gul lök1 stor morotfint rivet skal från 1 citron2 dl vatten1 fiskbuljongtärning1. 5 msk vitvinsvinäger2 dl grädde1 msk maizenamjöl utrört i 2 msk vatten1 knippa dill1 msk smörev. salt och vitpeppar (jag brukar hoppa över detta)4 portioner kokt ris, potatis eller pastaGör så härSkala och hacka den gula löken fint. Tärna laxen i 1 cm stora kuber och vänd försiktigt ner dem tillsammans med finhackad dill i den varma såsen. Låt dra i ca 5 min och servera sedan grytan med nykokt potatis, ris eller pasta. 1 stor morotfint rivet skal från 1 citron
Riv ner citronskalet, bara det gula inte det vita, samt pressa saften ur halva citronen. När laxen fått fin färg börjar den bli klar, tillsätt ärtor och hackad dill
ca 300 g pasta (t ex linguine) 1 gul lök 1 klyfta vitlök 500 g fryst laxfilé [4 bitar] 100 g kapris olja, till stekning (eller smör) 2 dl crème fraîche 1 citron salt svartpeppar 200 g gröna ärtor 1 kruka färsk dill
Till detta serverade jag en avokado & tomatsallad med olivolja smaksatt med citron och chili. Blanda ihop kräftstjärtarna med dill, creme fraiche och riven ost
Pasta. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet. Blanda ner blomkålssåsen i pastan, vänd nu runt försiktigt i grytan så att allt blandas och toppa med lax-tomatblandningen
Riv ner citronskalet, bara det gula inte det vita, samt pressa saften ur halva citronen. När laxen fått fin färg börjar den bli klar, tillsätt ärtor och hackad dill
Hemlagad pasta. Pressa ur citronsaft i en kastrull och värm på låg värme. Lägg panzerottin på tallrik, häll på såsen, lägg på sparrisen och garnera med dill, svartpeppar och parmesanost
Blanda lax, pasta, spenat, dill och citronsaft. Koka pastan. Ansa sockerärterna och låt dem koka med pastan de sista 3 minuterna. 2 msk dill. 5 st citron