I med soja, senap, riven vitlök, buljongtärningar och dragon. Servera med valfri pasta. 700 g lövbiff. 1 tsk soja. -Mama Skogly ♥ 700 g lövbiff. 1 tsk soja
Hacka löken och strimla lövbiffen, stek i lite smör, så löken blir småmjuk och köttet får fin färg. Häll ned vatten, buljongtärningar, senap och soja och låt koka i ca 5 min. Servera med ris eller pasta (jag föredrar med ris och en grön sallad till) 600 g lövbiff. 3 msk soja
400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 msk soja (jag använder kikkoman). Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 msk soja (jag använder kikkoman)
Tillsätt grädde, soja och låt det koka samman och servera sedan med pasta/potatis/ris. Städa och pysslat på och självklart lagat mat, det blev lövbiff med champinjonsås
Servera med ris, pasta eller pressad potatis. Tillsätt senap, soja, buljongtäringen och syltlöken. 3 dl turkisk yoghurt1½ msk olja600 g lövbiff2 st gula lökar3 tsk mjöl3 dl vatten1½ dl syltlök3 msk fransk senap3 msk kinesisk soja1 köttbuljongtärningsalt. Skär lövbiffen i 1 cm breda strimlor