Hacka löken och vitlöken och bryn den tillsammans med svampen i ytterligare en klick med smör. Jag fixade pastan och Jonas gjorde en gräddig pastasås med svamp och lövbiff
Bryn kött och lök på hög värme. Färsk kokt pasta. Servera med pasta och frön. 400 gr strimlad lövbiff. 15 cm hackad purjolök. 400 gr strimlad lövbiff. 15 cm hackad purjolök
Hacka lök och paprika, strimla lövbiffen. Hackad gräslök. Lövbiffspasta. men det blev en pastasås. Det var ett tag sedan vi åt lövbiff och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra med den,
Hacka löken och strimla lövbiffen, stek i lite smör, så löken blir småmjuk och köttet får fin färg. Servera med ris eller pasta (jag föredrar med ris och en grön sallad till) 600 g lövbiff. 2 st gula lökar
Annars funkar det bra med tex lövbiff som du strimlar. Hacka lök och vitlök och bryn det sedan tillsammans med köttet i en stekpanna med smör tills du fått fin färg på köttet
400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 schalottenlök eller 1 lök. 2 vitlöksklyftor. Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 schalottenlök eller 1 lök 2 vitlöksklyftor 200 g champinjoner