Krydda med dill, salt och peppar och servera med pasta. Tillsätt 1/2 dl vittvin, 1 msk skaldjursfond, 1 dl grädde och låt puttra ett par minuter. Vänd ner 1 burk kräftstjärtar och låt dom bli varma utan att det kokar. 1/2 dl vittvin
Krydda med dill, salt och peppar och servera med pasta. Tillsätt 1/2 dl vittvin, 1 msk skaldjursfond, 1 dl grädde och låt puttra ett par minuter. Vänd ner 1 burk kräftstjärtar och låt dom bli varma utan att det kokar. 1/2 dl vittvin. 1 burk kräftstjärtar
Tillsätt sist kräftstjärtar och räkor och vänd ihop. Tillsätt fond, vin och kryddor. Dra sedan bort det översta pappret och skär pastan i smala strimlor
Tillsätt sist kräftstjärtar och räkor och vänd ihop. Tillsätt fond, vin och kryddor. Dra sedan bort det översta pappret och skär pastan i smala strimlor