En härlig pasta caponata med auberginer, tomater, vitlök och paprika. Kräftornas tid är vi i, men vill man inte sörpla på kräftorna kanske man vill sörpla i sej en fantastisk god kräftsoppa med kräftstjärtar istället
Idag dukade jag fram rester av pasta, kräftstjärtar, majs och yoghurt. Idag gjorde jag en morotsoppa med ingefära till middag och den var klar på ca 20 minuter och då hade jag inte förberett nånting och fick ingen hjälp
I en tjockbottnad kastrull steker man löken, den skall inte få färg utan bara bli mjuk, häll över gurkmeja, ingefära, curry och cayennepeppar, låt det fräsa med ett par minuter, lägg i äppelbitarna så även dom får fräsa med en stund
Lägg i räkor, kräftstjärtar och pasta i såsen, rör runt. Sedan finhackar ni ingefära och vitlök. Koka upp pastan enligt anvisning på förpackningen med lite olivolja och salt