Pasta kantareller rosmarin citron parmesan recept

Papardelle med kantareller, citron coh parmesan

Papardelle med kantareller, citron coh parmesan

s middagstips för någon vecka sedan gjorde jag pasta med kantareller. När det gäller färsk pasta köper vi numera endast lasagneplattor som vi sedan rullar/viker ihop och skär lagom breda remsor av
Färska kantareller å pasta...

Färska kantareller å pasta...

Så det fick bli en helt ljuvlig pasta med kyckling och kantareller med smak av rosmarin och vitlök. Låt rosmarinen fräsa med den sista minuten
Fest med goda grytor!

Fest med goda grytor!

helst kantareller eller annan vild sort. Tillsätt då 1 lagerblad, timjan, bladpersilja, en kvist rosmarin, finskuren morot och selleri, aubergine skuren i kuber, finhackad vitlök, körsbärstomater på burk och skalade smålökar. (Rivet skal av en citron blandas med 2 pressade vitlöksklyftor och 1 dl hackad bladpersilja) Till denna gryta blir det givetvis pasta med nyriven Parmesan
Mustiga grytor

Mustiga grytor

Färsk pasta till servering och. Lägg på välsmord plåt med smör, rosmarin och rosta i ugn under aluminiumfolie tills mjuk

River Café Cookbook – The Italian Kitchen 8

Det fanns i regnågens alla färger ¦ Då visste jag inte att bläcket även gav smak utan tyckte det var lite läckert med svart pasta mot till exempel en rosa pastasås med exempelvis lax i