Gör så här Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Servera med pastan. Blanda ner crème fraiche och låt koka 3-5 min. 300 g pasta farfalle. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche parmesan&vitlök. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g kycklinglårfilé 300 g pasta farfalle 1 msk Arla® Smör-&rapsolja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 3 salladslökar 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche parmesan&vitlök
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Lägg tillbaka köttet tillsammans med strimlade soltorkadetomater, crème fraiche, vatten och fond och koka i 10 minuter. 300 g pasta
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Servera med pastan. Blanda ner crème fraiche och låt koka 3-5 min. 300 g pasta. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche parmesan&vitlök
Pastasallad. Koka pastan tills den är "al dente". Blanda pastan med pesto. 800 gr valfri pasta. Italienska piroger ca 12 st. italiensk buffe 1 kg kycklingfile
Till detta recept faller vinvalet på ett italienskt vin förstås. Jessica Frejs krämiga pasta från Rom påminner mycket om en carbonara men är faktiskt ännu godare
Sätt på vatten till pastan och börja koka den. Blanda med pastan. Med några matskedar mjölk eller grädde spär du pastasåsen om du vill ha en tunnare pastasås
Nu sätts pastavattnet på, under tiden pastan tillagas ska såsen stå och puttra på medelvärme. Köttfärssås kan ju smaka så extremt olika- tomat, ketchup, crème fraiche eller kanske soja
En pastasås som vi åt förra fredagen och som ackompanjerades av ett gott, rött italienskt vin. Maten som vi bjuder er på idag blir varken med thailändsk eller svensk inspiration utan snarare italiensk
True Blood och en italiensk kycklingsallad Vi vet, vi har varit dåliga bloggare i det senaste. Häll upp i stora djupa tallrikar och servera med smulad queso fresco, creme fraiche, salsa verde (om du som jag har lite tomatillos över) och hackad koriander