Pasta Bohémienne påstås vara romernas mat från Rhône-deltat. Skölj paprikan. Skölj och skiva auberginen. Ingen vet om det stämmer, men den här pastan är god och fyllig, smakrik och krämig
olja rinna av från de grilladepaprikafiléerna och hacka dem också. Det finns sjukt mycket bra grejer, framförallt för oss vegetarianer då de har en stor övervikt på skafferivaror och sådant som går att lagra länge, till exempel bönor, pasta, kryddor och konserver
olja rinna av från de grilladepaprikafiléerna och hacka dem också. Det finns sjukt mycket bra grejer, framförallt för oss vegetarianer då de har en stor övervikt på skafferivaror och sådant som går att lagra länge, till exempel bönor, pasta, kryddor och konserver
Vill ni ha pasta istället för sallad, testa att göra pasta med grillade grönsaker istället. Denna sallad försökte vi nu efterlikna, genom att lägga på extra mycket paprika, zucchini och aubergine på grillen senaste gången vi grillade och sedan spara dem kalla i en burk
Hoppas ni gillar vårat italienska tema, min personliga favorit var Porchettan med grillad blomkål. Fräs i rapsolja och tärna sedan zucchini, aubergine och paprika
Bebisens ratatouille kan du mixa för att få bort större bitar, servera sedan med t ex kokt quinoa eller ris, eller kanske som en sås till pasta och frikadeller till exempel