400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 1 tsk dijonsenap. Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 1 tsk dijonsenap
Koka pastan. Tillsätt fond, senap, ketchup, oliver och riven ost och låt allt koka några minuter så att osten smälter och biffarna blir helt genomstekta
Servera med potatis, pasta eller ris. 1 msk Dijonsenap. Krydda köttet med salt och peppar efter behag. Smält halva smöret i en stekpanna och tillsätt hälften av oljan
Servera biffarna med kokt pasta, kokt broccoli och röda paprikastrimlor. Forma färsen med vattensköljda händer till 6 biffar. Stek biffarna i en stekpanna med matfettet, ca 3 minuter per sida. 1 tsk dijonsenap
Häll på pastasåsen och låt puttra någon min. 2 tsk dijonsenap. 1 dl pastasås med basilika. 3 dl kokt pasta, ev. Forma 4 biffar och bryn dem i fettet. 1 ägg 2 tsk dijonsenap