Pasta bolognese recept

Paolos pasta bolognese

Paolos pasta bolognese

Servera pastan rykande het, ös över köttsås och strö över lite parmesanost. 400 g färsk fettucini. 1300 g nötfärs
Pasta Bolognese

Pasta Bolognese

Smaka av med salt, peppar och timjan och servera med pasta, riven parmesanost och cocktailtomater. 300 g pasta

Pasta bolognese

Pastabolognese, foto. Tillsätt och blanda i tomatpuré, timjan, pastakrydda och lagerblad. Koka pastan enligt förpackningens anvisning
Paolos pasta bolognese

Paolos pasta bolognese

Servera pastan rykande het, ös över köttsås och strö över lite parmesanost. Hetta upp olivolja i en stekpanna
Vegetarisk Pasta Bolognese

Vegetarisk Pasta Bolognese

En riktigt god sås gjord på linser, tomat, morötter och selleri. Den går snabbt att slänga ihop, smakar bäst dagen efter och det går att göra i stora mängder
Pasta bolognese

Pasta bolognese

När pastan är kokt och avhälld så smaka upp bolognesen med peppar och ev. Koka upp vatten till pastan. Koka pastan
Pasta Bolognese

Pasta Bolognese

Tillsätt resterande ingridienser förutom pasta och parmesanost. Servera såsen till pasta, toppa med nyriven parmesanost
Pasta Bolognese

Pasta Bolognese

pastabolognese,. Koka bönpasta till och servera med grönsallad. Det känns som nästan varje hushåll har sin egen variant på Bolognese
Pasta bolognese

Pasta bolognese

Salta gärna bolognesen lite extra då pastan dämpar smakerna. Finhacka vitlök, lök och basilika. Bryn och finfördela färsen i margarinet/oljan, lägg i löken, basilikan, vitlöken, buljongen, kryddorna och häll i de krossade tomaterna
Pasta bolognese

Pasta bolognese

Servera din bolognese med spaghetti och färskriven parmesan på toppen. Men en riktigt bolognese som får puttra i 1-2 timmar är inget jag normalt gör. Pastabolognese4 port