Blanda upp detta med pastan, smaka upp med salt och peppar, grovkrossa den hyvlade parmesanosten i handen över pastan, plocka över basilikan, ringla över den finare olivoljan och servera med en god sallad
Basen är aubergine. Sedan rundas det hela av med ricotta och parmesan. Pasta alla Norma. Hon var grymt skeptisk till aubergine, så just därför fick hon skära den
Det är en väldigt smakrik pasta som är baserad på tomatsås med stekta auberginer. Hetta upp en stekpanna med olivolja och börja stek lök, vitlök och auberginen
Servera gärna med pasta och parmesan. En riktigt läcker rätt som passar perfekt att servera med pasta. Skär mozzarellan i skivor och lägg över aubergineskivorna
Det är en väldigt smakrik pasta som är baserad på tomatsås med stekta auberginer. Hetta upp en stekpanna med olivolja och börja stek lök, vitlök och auberginen
Caponata härstammar från Sicilien och finns i många varianter men bör enligt alla konstens regler innehålla aubergine och kapris och vara lite sötsyrlig i smaken
Rör ner i stekpannan med såsen tillsammans med valnötterna, parmesanen och lite extra salvia. För att ge er något litet att bita i inför morgondagens stora projekt (husmanskostsnostalgi utlovas) så ger jag er en riktigt smarrig pasta
aubergine i kuber. parmesan. Sätt på pastan. Stek aubergine lök och chili i olivoljan. häll över parmesan. När en minut återstår på pastan lägg i strimlorna och koka,
Tärna auberginen. Servera med riven parmesanost. Koka pastan och låt den rinna av i en sil. Stek paprika och aubergine tills det fått fin färg i en stekpanna med olja