Pasta aubergine olivolja recept

Pasta med aubergine, tomat, basilika och mozzarella

Pasta med aubergine, tomat, basilika och mozzarella

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Pasta 1 st aubergine 1 tsk salt 400 gram penne 2 st vitlöksklyftor 1 st gul lök 1 msk olivolja 390 gram krossade tomater 0,5 dl vatten 1 krm salt 1 krm svartpeppar , malen Topping 1 kruka(or) färsk basilika 125 gram mozzarella Köp receptet Näringsvärde Kcal
Pasta med tomater och aubergine

Pasta med tomater och aubergine

Pasta Caponata är den tröst vi bjuder på här i det Mårtenssonska köket och receptet har vi lånat från Markus Aujalay som just kommit med en ny pastakokbok "Markus Pasta"
Pasta carbonara med aubergine

Pasta carbonara med aubergine

Börja med att tärna aubergine och stek tärningarna i het olivolja. olivolja. Krämig vegetarisk pasta med aubergine
Pasta med aubergine

Pasta med aubergine

Vänd ner aubergine och tärnad tomat i pastan. Koka pastan. Skär auberginen i små tärningar och stek dem gyllene i en stekpanna med olja
Pasta med aubergine

Pasta med aubergine

Blanda pasta, aubergine och citronsaft (efter tycke och smak). Koka pastan och låt rinna av. Tärna auberginen och stek i en stekpanna med olja tills de fått fin färg
Pasta alla Norma

Pasta alla Norma

Hetta upp en stekpanna med olivolja och börja stek lök, vitlök och auberginen. Det är en väldigt smakrik pasta som är baserad på tomatsås med stekta auberginer
Gratinerad aubergine

Gratinerad aubergine

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Dela auberginen på längden och gröp försiktigt ur och hacka fruktköttet
Pasta melanzane

Pasta melanzane

Pasta400 g pasta penne. 1Sås400 g aubergine 1 gul lök, skalad 2 klyfta vitlök, skalade 200 g körsbärstomater 0. 5 dl pastavatten 0,5 citron, skalet 1 dl färsk bladpersilja, hackad 1 kruka basilika, grovhackad olivolja, till stekning salt svartpeppar
Pasta alla Norma

Pasta alla Norma

Hetta upp en stekpanna med olivolja och börja stek lök, vitlök och auberginen. Det är en väldigt smakrik pasta som är baserad på tomatsås med stekta auberginer