Servera gärna med pasta och parmesan. En riktigt läcker rätt som passar perfekt att servera med pasta. Skär mozzarellan i skivor och lägg över aubergineskivorna
Skiva aubergine på längden ganska tjockt. Pasta, tre sorters ost, grönsaker och färsbiffar. Mozzarella och parmesan i lådan och så smulad fetaost i färsbiffarna
Det enda Najni egentligen saknar från tiden före lchf är just pasta, och detta recept är ett substitut så gott som något när pastasuget kommer smygande
Fräs auberginekuberna i smör och olja på hög värme tills de får fin färg. Jag är ju inget superfan av skinka, även om parmaskinka är lite okej, men den gav även mitt paket en fin sälta och tillsammans med tomatsåsen och den krämiga mozzarellan blev det super
Fördela aubergine/svamp och mozzarellabitar i groparna på pastan. Även att jag inte är något stort fan av pasta tyckte jag dessa knyten lät lockande när Lotta bjöd på dem
Ta bort det översta bakplåtspappret och skär smala pastaremsor med en vass kniv. Servera kycklingspetten med aubergine, citronklyftor och halloumi, och strö gärna några basilikablad eller annan färsk ört över hela härligheten
Och eftersom det också alltid finns någon form av pasta hemma klarar vi oss alltid. Lite riven parmesan eller några bitar mozzarella, ett par varv med pepparkvarnen och lite grönsallad till, så är middagen klar i ett nafs
Riv ner mozzarellan i kastrullen och tillsätt lite olivolja, rör om och vänta en minut eller två (tänk på att pastan ska bli klar när den ligger i såsen)
Sent ska vi glömma den fantastiska fru Miranda Galazzi som under några kvällstimmar höll en workshop för oss där hon med stort engagemang visade hur man gör färskpasta