Koka pastan al dente och låt den rinna av i ett durkslag. Vispa ihop grädde, färskost och ajvar. Skär falukorven i tunna skivor och sprid ut dem jämnt över pastan
) beskriver det som ihoprullade rör av utkavlad pasta fyllda med lite av varje. Vispa samman crème fraiche, ajvar relish, mjölk, oljan från soltorkade tomater och salt
 Självklart kan man använda sig av köpta, färska pastaplattor men jag valde att göra mina själv.  Rör i yoghurt och ajvar samt coctailtomater, delade på mitten
Blanda pastan med ajvar relish. Riv mozzarellan i bitar och strö över tillsammans med persiljan. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt rinna av
Koka pastan al dente och låt den rinna av i ett durkslag. Vispa ihop grädde, färskost och ajvar. Skär falukorven i tunna skivor och sprid ut dem jämnt över pastan
Stark ajvar är den bästa snabblösningen att ha redo i kylen, och igår fick den vänskapligt smeta in lite strimlad salami och mjuka mozzarellabitar i en supersnabb och god pastasås med fjäskande hetma
till detta en enkel sallad med tomat, mozzarella samt färdigköpt ajvar relishTa så mycket ni önskar av kött och pasta, ingen idé att lämna några exakta mängdangivelser här, bara att improvisera
Sååå gott att blanda med kokt pasta. Näst på tur står att testa ajvarpesto. Senast jag använde traditionell grön pesto var i fylldaauberginerullar med köttfärs och mozzarella