Börja med pannacottan. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka sönder chokladen. Koka upp grädden och vaniljen, vispa ner gelatinet och sedan chokladen, rör om till chokladen har smält
17 Apr. 20. 28. Twitter. Facebook. Pannacottacheesecake. 1kommentarer. Årets påsktårta vart en pannacottacheesecake med smak av nektarin, vanilj och vit choklad samt ett täcke av passionsfruktsgelé
Botten. Krossa kexen med fingrarna eller i en mixer. Smält smöret och blanda det med kaksmulorna. Pressa ut blandningen i en form med 22 cm diameter (eller i 5 mindre formar) och ställ i kylen
När cheesecaken har stelnat är det dags att göra passionsfruktsgele att garnera med. Häll passionsfruktsgelen över cheesecaken och låt stelna i kylen Botten
Recepten på pizza och tomatketchup är inspirerade av recept från Jonas paleokök - hälsosamma recept av rena råvaror av (silvermedaljören i kock-VM 2009) Jonas Lundgren, med förord av hälsoprofilen Jonas Colting
Lyxa till det med en syrlig passionsfruktsgele på toppen och servera i fina coctailglas. Hej. Här kommer ett litet tips inför nyårsafton till er som ännu inte bestämt desserten
Vit chokladcheesecake med passionsfruktsgelé – cheesecake på klassisk digestivebotten med gräddad färskostfyllning med ägg och smaksatt med vit choklad, toppad med syrlig passionsfruktsgelé med smak av apelsin
Vi hade gäster förra helgen och jag ville då prova att göra en ny tårta till efterrätt. Jag köpte Jan Hedhs "Tårtor" och hittade en massa inspiration i den
När jag serverade denna cheesecake till min familj i påsk så sa dom att det var det godaste jag någonsin gjort och att jag aldrig behöver baka någonting annat, det måste ju vara ett bra betyg =0) Botten
Vi kickar igång denna veckan med en smarrig dessert som många frågat efter. Den här blev vi bjuda på hos Pierre och Åsa på nyårsafton och den var otroligt god
Denna moussetårta bjuder på en chokladig kladdkakebotten med ett lager passionsfruktspannacotta och passionsfruktsgelé, som sedan täcks med en härlig hallonmousse och toppas av en vit chokladglasyr
Till slut bestämde jag mig för att baka en mangomoussetårta gjord på mandelchokladbotten med en gnutta lakrits fylld med mangomousse och toppad med passionsfruktsgele