Parmesantoast recept

Parmesantoast med örter, tomater och ägg

Parmesantoast med örter, tomater och ägg

Gör så här. Blanda mjölk, 1 ägg och parmesan. Krydda med 2 krm salt och peppar. Doppa brödskivorna i äggsmeten och stek dem i smör i en stekpanna 2–3 min på varje sida
Dillräkor med parmesantoast

Dillräkor med parmesantoast

Parmesantoast. Parmesantoast. I fredags hade jag idétorka på förrättsfronten. Jag tycker att jag börjar snöa in på mina gamla vanliga förrätter och frågade därför efter lite inspiration
Räk- och parmesantoast

Räk- och parmesantoast

Blanda de olika ingredienserna och smaka av med salt och peppar. Rosta brödskivorna. Lägg räksalladen på det rostade brödet

Parmesantoast

Sätt ugnen på 200 grader. Kantskär och kavla ut brödet mycket tunt. Ta ut rundlar, ca 6 cm i diameter, av varje skiva

Dillräkor med parmesantoast

Tina och skala räkorna. Vispa samman senap, honung, vatten och olja. Blanda i räkor och dill och smaka av med salt och lite peppar

Marinerade oliver med parmesantoast

Låt oliverna rinna av. Borsta citronen och skär den i små tärningar. Skala och skiva vitlöken tunt. Dela chilipepparn och skrapa ur kärnor och mellanväggar