Parmesansås recept

Kall parmesansås

Kall parmesansås

Världsenkel sås - gjort på 30 sekunder. Den här såsen är bara såååååå god. Skulle kunna äta den utan nåt till
Parmesansås

Parmesansås

Pressa vitlöken, och rör ihop med alla de andra ingredienserna utom saltet. Låt helst såsen stå i ett par timmar så att smakerna blommar ut, och smaka sen av med lite mer salt om det behövs
Het parmesansås

Het parmesansås

) Het parmesansås. Grillsäsongen är igång i full fart och i helgen fick jag med mig en bok från mamma. "Gott till grillat"
Kyckling i krämig parmesansås med broccoli och ris

Kyckling i krämig parmesansås med broccoli och ris

1. Tillbehör. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. 2. Kyckling. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans med kycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Krispig lax i krämig parmesansås

Krispig lax i krämig parmesansås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Köp hem 500 gram laxfilé(er) 3 dl vispgrädde 100 gram parmesanost 1 st citron(er) 1 kruka(or) färsk gräslök Från ditt skafferi 2 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 msk olivolja 700 gram fast potatis Köp receptet
Kycklingfilé på svampbädd med parmesansås

Kycklingfilé på svampbädd med parmesansås

Igår fick jag en idé till en maträtt som visade sig bli en riktig höjdare. Det var näst intill så att mina middagsgäster slickade tallrikarna och det tar jag som ett gott betyg