Parmesansås olivolja recept

Krispig lax i krämig parmesansås

Krispig lax i krämig parmesansås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Köp hem 500 gram laxfilé(er) 3 dl vispgrädde 100 gram parmesanost 1 st citron(er) 1 kruka(or) färsk gräslök Från ditt skafferi 2 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 msk olivolja 700 gram fast potatis Köp receptet
Pasta med gorgonzola- och parmesansås

Pasta med gorgonzola- och parmesansås

Värm olivoljan i en stekpanna, fräs vitlök och sidfläsk på medelhög värme. 400 g durumvetepasta / 3 finhackade stora vitlöksklyftor / 100 g finhackat rökt sidfläsk / olivolja att steka i
Gnocchi med parmesansås och svartpeppar

Gnocchi med parmesansås och svartpeppar

Ingredienser Gnocchi 800 g potatis av mjölig sort, typ King Edward 4,5 dl vetemjöl 1 ägg 2 tsk olivolja 2 krm salt Parmesansås 2 dl grädde 2 dl färsk riven parmesanost vitt vin svartpeppar 2 nävar finbladig ruccola
Pasta med parmesansås

Pasta med parmesansås

Servera pastan med parmesansåsen med valfria tillbehör, vi hade bacon och en tomatsallad ikväll. Finhacka 1-2 vitlöksklyftor och låt detta bli varmt i en skvätt olivolja i en kastrull
Torskrygg med parmesansås och broccoli

Torskrygg med parmesansås och broccoli

4 bit torskrygg (à 150 g) 25 g smör, att hyvla färsk timjan 500 g broccoli 1-2 msk olivolja salt. Parmesansås1 dl vispgrädde 1 dl parmesanost, riven 2 äggulor 3 dl rapsolja ca 1 tsk citronsaft 0,5 citron, finrivet skal salt
Snabbgravad lax med parmesansås

Snabbgravad lax med parmesansås

Mixa dill och olivolja slätt med stavmixer. Parmesansås. 1 dl olivolja citron. Snabbgravad lax med parmesansås
GRILLAD LAX

GRILLAD LAX

Parmesansås. ½ dl olivolja. Servera fisken med parmesansås, sallad, kokt färskpotatis och ev rödbetor. ½ dl olivolja
Grillsäsongen är långt ifrån slut!

Grillsäsongen är långt ifrån slut!

Häromkvällen bjöd vi hem våra vänner Ylva och Magnus (och deras lille bebis på två månader) på grillat, och då bjöds det bland annat på grillad sparris med parmesansås