Servera sen fisken, toppad med bacon & tomatströssel, sås med valfritt tillbehör. Bacon är alltid gott på fisk, det salta mot den milda fisken gifter sig verkligen
Häll parmesansåsen över fisken och garnera med riven parmesan och rivet citronskal. Det gör man med fördel när fisken sätts in i ugnen så blir tajmingen bra
Lägg på den röda fisken först, därefter parmesansås, tomatsås, ett lager lasagneplattor, den vita fisken, tomatsås, parmesansås, ett lager lasangeplattor och slutligen ett lager enbart parmesansås
(men parmesancrème vet jag inte om det var, snarare parmesansås men det var väldigt gott ändå). Jag är dålig på att äta fisk, eller snarare att tillaga fisk
I stället för lax blev det en riktigt god torskrygg som vi toppade med knaperstekt bacon – vilket bidrog med härlig sälta – och serverade med ugnsrostade grönsaker och parmesansås
)Stekt gös med bacon och parmesansås och pressad potatisÄppeltartelett med vispgräddeVi har fortfarande egna äpplen kvar ute i kassar och vissa av dem funkar fortfarande bra att använda
En av mina favoritsåser med god sälta och mycket smak. ) Passar till både kött, kyckling och fisk. 2 dl crème fraiche, 2 msk majonnäs, 1-2 pressade vitlöksklyftor, lite honung samt salt och nymalen svartpeppar blandas i en skål