Parmesansås lime recept

Förlovningsmiddag - 3-rätters Meny

) Parmesansås. 3 äggulor1½ dl strösocker50 gr smör2½ dl lättcrème fraiche2 msk vetemjöl1 lime (rivet skal + saften)150 gr hallon (jag köpte färska)Hur gör man. Ta ut och sänk värmen till 160 C4) Vispa äggulor, socker, smält socker, crème fraiche, mjöl, limeskal och limesaft i en skål

Fänkålsgravad lax med parmesansås

Saften av ½ lime. Servera med parmesansås. Parmesansås. Parmesansås. Blanda alla kryddor. Gnid in laxen, lägg på fänkål och droppa över pernod

Viva la burger

Parmesansås. Limesås. Parmesansås. Riv skalet på lime. Limesås. 2 lime. Blanda crème fraiche i en skål, tillsätt socker, salt och sambal oelek