Lägg på den skivade löken och tomaten. Ingredienser för 2 personer2 st laxfiléer2 dl grädde40-50 gr riven parmesanost1 liten gul lök, skivad1 tomat (den hoppade jag
Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans med kycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Finhacka lök och vitlök och fräs i lite smör. Löken ska inte få färg utan bara bli mjuk. 1 gul lök. 2 vitlöksklyftor. 1 tsk vitlökspulver. 1 tsk lökpulver. 1 gul lök. 2 vitlöksklyftor ½ dl vitt vin. 1 tsk vitlökspulver. 1 tsk lökpulver
Pricken över i var den överraskande goda kalla parmesansåsen som jag serverade till. Parmesansås. 1 liten gul lök, skalad och grovt riven. 1 pressad vitlöksklyfta. Rör ihop eller mixa ihop 2 dl créme fraîche eller avrunnen fil (se här) med ca ½ krm vitlökspulver, ½ krm salt, ½ krm grovmalen svartpeppar och 2 - 3 msk finriven parmesanost. 1 liten gul lök, skalad och grovt riven. 1 pressad vitlöksklyfta
Skala och hacka löken och fräs den mjuk i en kastrull med olja. Parmesansås. 5 st gul lök. Skala och klyfta palsternacka och potatis och blanda med 1 tsk olja, salt och peppar
Hacka löken fint och pressa vitlöken med en vitlökspress. Hetta upp en stekpanna eller wokpanna och stek lök och vitlök i fettet tills det fått en gyllenbrun färg
Jag gjorde en stekt laxkotlett med en krämig parmesansås, som blev riktigt trevlig. 2 port 2 laxkotletter 2 dl grädde 1 dl vitt vin 3 msk fiskfond 1/2 hackad gul lök 1 dl riven parmesan mjöl till redning 25 gr smör salt och peppar Fräs löken i lite smör tills den svettas. 1/2 hackad gul lök
Finhacka löken och fräs den snabbt i lite smör. Sila från löken och blanda samman vinet med crème fraiche och ost, smaka av med salt och peppar, citronskal och saft och ev
Hacka sen löken, och lägg i den när köttfärsen börjar bli klar. 1 rödlök. 1 dl riven parmesansås. När löken börjar bli genomskinlig lägg i riset och stek det 1-2 minuter. 1 rödlök