Parmesansås fraiche recept

Kall parmesansås

Kall parmesansås

Creme fraiche, valfri mängd parmesan, (minst ett par matskedar per burk FET creme fraiche) några droppar citron eller vinäger + en knivsudd med socker
Parmesansås

Parmesansås

Pressa vitlöken, och rör ihop med alla de andra ingredienserna utom saltet. Låt helst såsen stå i ett par timmar så att smakerna blommar ut, och smaka sen av med lite mer salt om det behövs
Het parmesansås

Het parmesansås

) Het parmesansås. 2 dl creme fraiche. 2 dl creme fraiche. Grillsäsongen är igång i full fart och i helgen fick jag med mig en bok från mamma
Lax med krämig parmesansås

Lax med krämig parmesansås

Blanda samman grädde, creme fraiche och parmesan. För 4 personer behöver du4 st portionsbitar av lax1 purjolök3 dl grädde2 dl creme fraiche2 dl riven parmesanCitronpepparSaltPinjenötterGör så härSätt ugnen på 200 grader
Pasta med parmesansås

Pasta med parmesansås

Blanda ihop creme fraiche, parmesan, citronsaft, salt, peppar och dil. 2 dl creme fraiche. Julhelgerna är över och det är dags att ladda lunchlådorna igen
Kycklingfilé med parmesansås

Kycklingfilé med parmesansås

(väljer du lätt creme fraiche istället kan du blanda i en äggula för att få såsen tjockare). Blanda den rivna parmesanosten med creme fraiche
Basilika- och parmesansås

Basilika- och parmesansås

Tillsätt en klick crème fraiche och kör till en ljusgrön sås. Parmesansås + Basilikasås = Sant. Rör ihop kvarvarande knappa 2 dl crème fraiche och 1-2 msk majonnäs i en skål, tillsätt den gröna mixade såsen. 2 dl crème fraiche och
Gös och bubbel.

Gös och bubbel.

 Sila från löken och blanda samman vinet med crème fraiche och ost, smaka av med salt och peppar, citronskal och saft och ev
GRILLAD LAX

GRILLAD LAX

Parmesansås. Servera fisken med parmesansås, sallad, kokt färskpotatis och ev rödbetor. 2 dl crème fraiche. 2 dl crème fraiche