Rör ofta så att den rätta krämigheten kommer fram. 100 g Parmesanost. 1. Lägg svampen i blöt. 2. Koka upp 8 dl buljong och låt den puttra i en kastrull bredvid risotton
färskriven parmesanost. Har du inte krämen på soltorkade tomater så går det givetvis bra med vanliga soltorkade tomater men den här krämen är riktigt god och smakrik, man behöver inte så mycket
Skär basilikan i strimlor och grovriv parmesanosten. När vi besökte den hyllade italienska restaurangen Del Posto i New York för ett par år sedan, serverades en pasta med mild och len edamamekräm
Till sist monterar du lasagnen i en smord ugnsform med att varva köttfärssås och aubergineskivor samt vispar samman creme fraiche, grädde och salt till en tjock kräm och häller detta över
Jag serverade den med lite sallad i form av ruccola och spenatblad, olivolja och parmesanost. Krämig kyckling med alla mina favoritsmaker såsom vitlök, soltorkade tomater, oliver, grädde och fetaost
Pensla med ägg och strö på hälften parmesanosten och hälften med tapenade. Blanda en kräm av osten, pepparroten, löken, äpplet, stenbitsromen och örterna
Blanda ner parmesanost, limeskal, salt och svartpeppar. Ugnsrostade grönsaker mixas med lite vatten och pressad lime och så en parmesankräm som även är jättegod att dippa potatisklyftorna i
Servera med lite överströdd parmesanost. Mixa eller vispa ricottan till en slät kräm. 1eventuellt färskriven parmesanost att strö överSätt ugnen på 225°
Tillsätt smör och parmesanost. Hetta upp under kraftig omrörning tills det tjocknar till en kräm. Rör ned nötkrämen och de hackade nötterna i den varma krämen