Parmesanköttbullar recept

Italienska parmesanköttbullar i tomatsås

Italienska parmesanköttbullar i tomatsås

Hallå i stugorna. Jag tänkte starta veckans lunchrecept med dessa ljuvliga köttbullar. Dränkta i tomatsås – stoppade och toppade med ost
Matsedel vecka 7

Matsedel vecka 7

Deras spagettimiddag har inget att sätta upp emot mina parmesanköttbullar med spagetti och tomatsås. Lady och Lufsen skulle tråna avundsjukt efter dessa parmesanköttbullar i tomatsås – galet goda
Parmesanköttbullar med sötpotatis

Parmesanköttbullar med sötpotatis

Till 4 portioner. 500 g nötfärs. 2 ägg. 1 dl riven parmesan. 2 msk pesto. Hackad timjan. 1 hackad vitlöksklyfta. 2 sötpotatisar
Parmesanköttbullar.

Parmesanköttbullar.

Ny smak på köttbullarna med parmesan, basilika och tomat. 4 portioner. 500 g nötfärs 1 ägg 2 dl riven parmesanost 1 kruka basilika, hackad 3 msk tomatpure 2 vitlöksklyftor, pressade salt & peppar - Läs hela inlägget här 4 portioner

Parmesanköttbullar i tomatsås

Parmesanköttbullar. Skiva vitlöken tunt och stek den i olivoljan på mycket svag värme. Klipp sönder burktomaterna direkt i burken och tillsätt dem tillsammans med lagerblad, buljongtärning och ev tomatpuré och vin

Parmesanköttbullar i tomatsås

Parmesanköttbullar i tomatsås (4 port. Man kan ju fundera över varför köttbullar i tomatsås och spagetti är så mycket godare än köttbullar med ketchup och makaroner

Citron- och parmesanköttbullar

Plocka och strimla persiljan. Skrubba citronen i ljummet vatten, riv skalet. Finriv osten. Blanda persilja, citronskal, ost, färs, ströbröd, vatten och ägg