Parmesangratinerad fisk recept

vi testar Linas matkasse

Parmesangratineradfisk med tomat och champinjon. Bred ut fisken i en ugnsfast form. Fördela champinjoner och tomatskivor ovanpå fisken
Varning för långkok

Varning för långkok

Parmesangratinerade baconfyllda zucchinihalvor Dela en zucchini på längden och gröp ur kärnorna med en sked
Nyårsmeny och dagens middag!

Nyårsmeny och dagens middag!

Parmesangratinerad hummer på salladsbädd Huvudrätt. Salta och peppra fiskfilèerna och dela i portionsbitar (fisken behöver rejält med salt
Parmesangratinerad lax

Parmesangratinerad lax

Jag använder lax i det här receptet men det går lika bra med en annan fisk. Tina fisken. Lägg på fiskfilérna

Parmesangratinerad fänkål

 Sätt ugnen på 225°. Ansa fänkålen och dela varje stånd i 2 eller 4 bitar. Koka dem nästan färdiga, ca 15 minuter i lättsaltat vatten
Parmesangratinerad zucchini

Parmesangratinerad zucchini

Väldigt enkel är den och passar utmärkt som side dish till alla sorters kött och fisk eller på en buffé

Parmesangratinerad tilapiafilé

Smöra en ungsfast form och lägg i fisken, salta och peppra båda sidor, ringla lite olja över fisken. Häll på grädden utblandad med senap och smula över en fiskbuljongstärning

Parmesangratinerad fänkål

Sätt ugnen på 180 grader. Dela fänkålen i kvartar på längden. Koka i lättsaltat vatten ca 5 minuter eller tills de nätt och jämt känns mjuka

Zucchini/Squash

De lite större steker jag i olivolja med lök eller vitlök och smaksätter med citron som tillbehör till kött eller fisk

Tastelines matkasse vecka 3

Parmesangratineradfisk och en allt- i – ett kyckling i ugn får avsluta denna matlagningsvecka som jag hoppas att du blir riktigt nöjd med