Parmesangratinerad färskpotatis och kycklingvingar Innan jag tar väskorna och åker mot Arlanda tänkte jag dela med mig av ett recept på gratinerad färskpotatis såhär i slutet på sommaren Sandras matkrypin
Parmesangratinerad fisk med ljumma balsamicomarinerade morotsslantar och sockerärter 1 potatis(ar) , (färskpotatis eller delikatesspotatis). Koka potatisen i lättsaltat vatten i ca 20 minuter, gärna med en dillkvist Tasteline
Parmesangratinerad färskpotatis 800 g fryst färskpotatis. Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten i ca 15 min. Prova med sticka. Smörj en ugnssäker form, lägg potatisen i formen, ringla över olivolja och honung Matklubben.nu
Parmesangratinerad färskpotatis 400 g kokt färskpotatis. Ugn 200º. Halvera potatisen. Klyfta tomaterna och dela broccolin i buketter. Blanda allt och lägg dem i en ungsfast form Matklubben.nu