Parmesangratinerad broccoli recept

Parmesangratinerad fisk med tomat & champinjon

Parmesangratinerad fisk med tomat & champinjon

Servera gärna med pressad potatis och kokt broccoli. Ett recept från Linas matkasse som vi lagade med sej första gången, torsk andra gången och nu tredje gången med lax
Broccolisoppa med parmesangratinerat vitlöksbröd

Broccolisoppa med parmesangratinerat vitlöksbröd

1 kg fryst broccoli 0,5 purjolök 6-8 dl vatten 2 grönsaksbuljongtärningar 2 dl vispgrädde 1,5 msk majsstärkelse 150 g riven ost (gärna cheddarost) smör, till stekning salt peppar

vi testar Linas matkasse

Parmesangratinerad fisk med tomat och champinjon. Servera fisken med kokt potatis och broccoli. Koka 300 g broccoli enligt anvisningar på förpackningen eller samkoka med potatisen de sista minuterna

Parmesangratinerad färskpotatis

Klyfta tomaterna och dela broccolin i buketter. 250 g broccoli. Ugn 200º. Halvera potatisen. Blanda allt och lägg dem i en ungsfast form

Parmesangratinerad Sej

Servera fisken med kokt potatis och broccoli. Koka 300 g broccoli enligt anvisning på förpackningen. Original recept från Linas Matkasse men med egna justeringar och tillägg

Tastelines matkasse vecka 3

Parmesangratinerad fisk och en allt- i – ett kyckling i ugn får avsluta denna matlagningsvecka som jag hoppas att du blir riktigt nöjd med