Parmesanchips är det perfekta tilltugget, enkelt och supergott♥. Krispiga parmesanchips. Du behöver20 st300 g grovriven parmesanostFärsk timjan1 tsk svartpepparBakplåtspapper
Parmensanchips är ju så gott och det har jag serverat som tilltugg till drinken många gånger. Nu uppdaterade jag dem lite med en citroncreme och toppade med löjrom
Sätt ugnen på 225 grader. Riv osten på den fina sidan av rivjärnet. Täck en plåt med bakplåtspapper och lägg ut små högar (ca 1 tsk) med några centimeters mellanrum
Sätt ugnen på 225 grader. Riv osten på den fina sidan av rivjärnet. Täck en plåt med bakplåtspapper och lägg ut små högar (ca 1 tsk) med några centimeters mellanrum
De här parmesanchipsen är dock ett superenkelt litet tilltugg - goda att äta som de är (oavsett om man gillar kolhydrater eller inte) och fina att servera till någon trevlig förrätt eller soppa om man hellre vill det
Det finns absolut inga chips som slår parmesanchips, om ni frågar mig (ostälskare av stora mått). De imponerar definitivt på dina gäster, att de sedan är både snabblagade och superenkla att göra, gör absolut ingenting