04 Jan. 18. 07. Twitter. Facebook. Parmesanbiffar. 0kommentarer. Vi stannade till hos mor & far igår under hemresan för en övernattning och så åkte vi hem till etuna idag istället
Hallå på er,. Nu är jag åter tillbaka efter en härlig weekend med maken i Istanbul. Kan varmt rekommenderas även om jag inte tycker dom är så bra på mat, turkiska köket är inte min grej
Squash- & parmesanbiffar. //Malin Squash- & parmesanbiffar. Vegetariska biffar är så kul att göra. Man kan verkligen blanda i nästan vad som helst, bara man smaksätter dem ordentligt
Då provar vi igen. Har försökt lägga in detta inlägget sedan igår men utan att lyckas, grrrrrrrrrrr. Recept med köttfärs kan man aldrig få för många av
Otroligt goda och saftiga färsbiffar med smak av parmesanost. För att få biffarna riktigt saftiga bryner du dom först i lite smör och låter dom sedan steka klart i ugnen ca 10 min
1. Sätt ugnen på 175 grader och skala och koka 1 kg potatis. 2. Blanda nötfärsen med 100 gram parmesanost, 1 finhackad gul lök, 1 pressad vitlöksklyfta, 2 msk senap, 2 ägg, 1 tsk salt och ½ tsk svartpeppar