350g Marulk i bit3msk OlivoljaHavssaltParmesanaioli. Marulk, när du vill unna dig gott. Well för 399kr/kg en fredagseftermiddag betingar det samma kilopris som svensk oxfilé, men det är värt det flera gånger om
Gör parmesanaiolin. Parmesanaioli får gärna vara lite trög av ost. Parmesanaioli – recept 4 personer. Att ut i vår tids mentala istid få haspla ur sig ord
Parmesanaioli – recept. Är ni som jag, lite trött på midsommarmaten. Trött på småplocket som spridits ut över hela bordet och tar halva eftermiddagen bara att förbereda
Jo, en parmesanaioli var med på ett hörn också. Exakt ungefär runt kl. 10. 30 slog jag upp ögonen. Vi vaknade lite senare idag, jag tog ledigt ifrån mig själv, det var bestämt sedan länge
Pilgrimsmusslor med parmesanaioli, fänkålssallad och potatistärningar4 portioner i förrättsstorlek8 pilgrimsmusslor, rensade och adduktormuskeln bortplockadsalt, smörParmesanaioli1 äggula1 vitlöksklyfta1,5 dl rapsolja1 tsk vitvinsvinäger eller vit balsamvinäger0,75 dl finriven parmesansaltPotatistärningar 2 bakpotatisarolja, saltFänkålssallad0,5 stor fänkål1 äpple, gärna Ingrid Marie eller Granny smithsaften från en halv citronsalt, svartpeppar8 tunna skivor av levainbröd eller ciabattadillBörja med fondantpotatisen