Fisk + grädde + parmesan. riven parmesan. riven parmesan. 1 block tinad torsk (400 g). Ta ut och strö över parmesan, in i ugnen i 5 minuter - gärna högre upp så osten får färg. 1 block tinad torsk
Yummi för den härliga mustiga salta smaken parmesanosten och peston ger. Här ska ni få ett recept på torsk som är lite annorlunda än vad man kanske vanligen gör med denna fisk men gudars så gott det är
Riv 25 g parmesanost fint. Smöra en ugnsfast form och lägg ner 500 g torsfilé/torskrygg i portionsbitar. Mot slutet strör du över den rivna parmesanosten samt 2 msk kapris
tex parmesan. Tina torsken och lägg i en smord ugnsform och salta. Torsk med frasigt täcke 4 port. 4 portionsbitar torsk ca 150 g/st. ½-1 dl finriven lagrad ost tex parmesan. 4 portionsbitar torsk
Riv parmesanost. Salta och peppra torsken. Lägg torsken i ugnsformen och täck över med grönsakerna. Ta ut torsken ur ugnen och toppa med pesto och rucola
Häll av vattnet av broccolin och blomkålen och mixa med smör och parmesanost. 600 g torskrygg. 1 dl riven parmesan. Salta torsken med salt och låt det rimma ca 10 min. Stek torskryggsfiléerna i smör i en stekpanna 3-4 min på varje sida. Relaterat 600 g torskrygg. 1 dl riven parmesan
Idag blev det torskrygg med skirat smör, fisken är topp panerad med mjöl, ägg och riven parmesan, stekt i smör och satt i ugnen i 150 grader i ca 10 minuter, innertemperaturen ska vara ca 52 grader
Ta ut fisken ur ugnen, bred på den fluffiga såsen och riv parmesan över. Jag valde att använda torsk i min gratäng och eftersom Svärmor var på besök pimpade jag den med saffran
Här jag har smörstekt filéerna och serverat fisken med bacon och en parmesansås. Torsk. Parmesansås. Tina torskblocken och pilla isär så du får några filéer