Häll sedan över kycklingen och blanda runt med lite salladskrydda =) Och toppa med parmesan. Därefter blir det födelsedagsmiddag hos mamma och pappa där det har beställts Röding med potatis
Osten jag hade i var Svedjansost, hittas inte den så funkar Vbost el parmesan. Vi åt kantarellbollarna som dom var och så testade vi göra wraps med gravad röding, sallad och avokado och lite av min vitlökssås
Sedan hällde jag över en del av kryddsmöret och rev parmesan och goudaost över. Ett par fina rödingar och en öring låg på diskbänken och väntade på att bli middag
Jag skulle tillaga svamprisotto på hällen såklart som är min specialitet med massa riven parmesan. Jag hittar ofta inspiration av facebook olika matlagningssidor, men det som är min starka sida är att jag improviserar, jag älskar att imprivisera och sedan googla på ”stödrecept” tex om jag skall steka röding, så kollar jag på lite recept och sedan kör jag lite ”hittepå” tillsammans med receptet
Lite grädde, massa hyvlad parmesan och en fin bit fläsk och solmogna tomater. Men som sagt, restaurangutbudet i den lilla sommarstaden är mycket bra och den här sotade rödingen var too die for
chili, citron, dill, mozzarella, parmesan, röding. Till de underbart goda fiskarna fick vi färskpotatis som tryckts till med gaffeln och sedan stoppades in i ugnen med massor av riven parmesan och mozzarella ovanpå