Droppa över lite citron, och bred över peston. Peston är verkligen en höjdare, och kan också vändas ned i nykokt pasta, eller bredas på en matig lunchmacka
Typ mackor eller en skål med fil… Men jag behövde ju en matlåda till imorgon med så då fick det bli något enkelt, vilket resulterade i en pasta linguini med en ärtkräm med smak av citron och parmesan
parmesan. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. När såsen är slät och har tjocknat är det dags att vända i persilja och det rivna citronskalet och smaka av med lite salt och nymalen svartpeppar
Toppa pastan med riven parmesan och hackad kruspersilja. Glöm inte att matsortera skal från lök och rester från persilja och citron för en mer hållbar matlagning, och njut av ditt goda pasta
Servera små portioner med riven parmesan. Vi gjorde mangold med olivolja och citron på River café-vis. Finhacka en lök, en morot, två vitlöksklyftor, två stjälkar selleri och en stor nypa persilja
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Krämig med fint tuggmotstånd och smak från fänkålen blev det en riktigt god sås som kryddades med rosépeppar, citronskal och en aning koreansk chili samt parmesan
lite ingefära, en skvätt vin, parmesan, oliver och olivolja. glutenfri pasta, räkor, zucchini, citron, vitlöksolja, en aning chili om man vill, röd paprika och ev
Gör peston genom att köra vitlök, chili, pinjenötter, basilika, persilja, skal och saft av citron, olivolja och parmesan i en matberedare till en finkornig massa