Idag gjorde jag en favorit med parmaskinka, champinjoner, ruccola, pesto ochpinjenötter. Pizza är väldigt lätt att göra och passar lika bra en tisdagskväll som fredagskväll
Ibland använder jag oxfilé eller parmaskinka istället för kalv. När den är färdiggräddad och härligt krispig i kanterna klär jag den med tunna skivor av kalvfilé, nyriven parmesan, ruccola, rostade pinjenötter, flingsalt och olivolja
Det här är en roligare och lite lyxigare variant på klassikern "melon & skinka". Ingredienser 1 pkt parmaskinka (eller annan god lufttorkad skinka) honungsmelon pinjenötter Gör såhär
Idag gjorde jag en favorit med parmaskinka, champinjoner, ruccola, pesto ochpinjenötter. Pizza är väldigt lätt att göra och passar lika bra en tisdagskväll som fredagskväll
Rosta pinjenötterna, hyvla parmesanosten ochpochera ägget. Nu när sparrissäsongen tar vid passar den här förrätten riktigt bra, den känns fräsch och vårig, innehåller endast ett fåtal ingredienser men är ändå imponerande god
En favorit♥Parmalindad sparris på en bädd av ruccola med balsamico och rostade pinjenötter. Lägg upp ruccola på tallrikar och sedan den parmalindade sparrisen
parmaskinka. rostade pinjenötter. Man vill ha något salt, något lätt mättande, något knaprigt, något mjukt och det är sommar och man orkar inte stå vid spisen några längre stunder