Parmaknyten recept

Parmaknyten fyllda med färskost och soltorkad tomat

Parmaknyten fyllda med färskost och soltorkad tomat

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 10 skiva(or) parmaskinka 6 st soltorkade tomater i olja 150 gram naturell färskost 0,5 kruka(or) gräslök 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet
Parmaknyten med ädelost

Parmaknyten med ädelost

Dela osten i 20 bitar och varje skinkskiva i 2 bitar. Lägg en ostbit och ett basilikablad på skinkan och vik ihop till ett paket
Briefyllda parmaknyten.

Briefyllda parmaknyten.

Smaskens. 4 portioner. 8 skivor parmaskinka 200 g brieost, dela i 4 bitar 150 g blandad sallad 10 st cocktailtomater, halvera 10 st soltorkade tomater, dela i mindre bitar 1 röd lök, strimla rapsolja 1 tsk flytande honung 75 g valnötter Linda parmaskinka
Parmaknyten på grönsaksbädd

Parmaknyten på grönsaksbädd

Koka sockerärtor och haricots verts, skölj dem i kallt vatten. Lägg babyspenat, sockerärtor och haricots verts på fyra tallrikar eller ett större serveringsfat
Parmaknyten

Parmaknyten

Låt kvargen rinna av i kaffefilter 2-3 timmar. Hacka tomaterna och blanda med kvarg. Smaksätt med basilika, salt och peppar
Parmaknyte med jordgubbar

Parmaknyte med jordgubbar

Mixa chèvren med hälften av basilika­bladen, spara de 16 största bladen till senare. Smaka av med salt och peppar

Vårbuffé

Gazpachos vårbuffé Fläskfilé med soltorkade tomater Senapsrostad mandelpotatis & kapris Laxkuber med örtfärskost & kumquats Gräslökspannacotta med sikrom Rödbetor med sparris & tryffelhonung Ugnsrostade grönsaker med Limoncello Tomat & melonsalsa med mynta Parmaknyten med färskost & Chutney Hoummus på gröna ärtor …

Happy Halloween!

Parmaknyten med chevréost på en bädd av fikon 12 st skivor parmaskinka/prosciutto150 g chervreost1,5 msk Creme Fraiche5 msk solrosfrön10 st färska fikonGör så här
Parmaknyten

Parmaknyten

Låt Kesella rinna av i kaffe filter 2-3 timmar. Hacka tomaterna och blanda med Kesella. Smaksätt med basilika, salt och peppar
Ostfyllda parmaknyten

Ostfyllda parmaknyten

Dela osten i 20 bitar, varje skinkskiva i 2 delar och fikonen i 20 klyftor. Lägg en ostbit, en fikonklyfta och en kvist timjan på varje skinkskiva

Parmaknyten med ädelost

Dela osten i 20 bitar och varje skinkskiva i 2 bitar. Lägg en ostbit och ett basilikablad på skinkan och vik ihop till ett paket

Parmaknyten

Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek baguetteskivorna gyllene på båda sidor. Låt svalna. Bred färskost på varje skiva

Parmaknyten

Lägg skinkskivorna lite omlott till en rektangulär platta. Smula över getosten och rulla ihop. Dela i fyra bitar

Sommarmiddag med bästa salladen

Det blev parmaknyten med soltorkadtomatkräm och ruccola. Parmaknyten med soltorkadtomatkräm och ruccola, 4 portioner

Vårplanteringar

Parmaknyten. Vilket fantastiskt väder det har varit denna vecka, man blir ju på strålande humör när våren står på glänt