N. ä. r. M. i. k. a. e. l. j. o. b. s. n. t. h. g. v. d. m. y. p. å. I. c. f. é. S. u. ö. +. T. P. 4. ,. 2. 5. 1. /. 8. K. -. F. O. (. R. ). L. 0. V. ". B. d l
parmainlindadkycklingfilé med gräddig balsamicosås, toppad med färska cocktailtomater och basilika. Parmainlindad balsamicokyckling, 4-5 portioner. 3 kycklingfiléer. Dela kycklingfiléerna i ca 5-6 bitar vardera, peppra och bryn dem sedan i smör eller olja. Parmainlindad balsamicokyckling, 4-5 portioner. 3 kycklingfiléer
500 g kycklingfilé, 4 bitar eller två stora som delas upp. 500 g kycklingfilé,. [Foto. Hemmakatten]. Denna rätt har varit en favorit genom åren men jag har inte gjort den de senaste tiden
Paprikapastan300 gr Tagiatelle1 dl Grädde2 dl Hönsbuljong2 Gula Paprikor 1 liten Gul Lök1 VitlöksklyftaSalt & peppar Eventuellt 10-12 svarta oliverKycklingen 1 Kycklingfilé per person1 Skiva Parmaskinka per KycklingfiléMjukost med lite örtsmak - Boursin är mumsigt, Eller en ost som heter Roulle eller Philadelphia med en god smakSalt & PepparHur gör man. 2) Man kan välja att ha kycklingfiléerna hela eller gör som jag och dela den en gång på längden - då blir de lite mindre och får mer ost & skinksmak. 1 Kycklingfilé per person
Parmainlindadkycklingfilé med örter, ost & soltorkade tomaterDet blev som jag befarade lite torrt utan en sås, sedan är jag inte någon fantast av kycklingfilé