Parmachips recept

Parmachips – det enkla & det goda

Parmachips – det enkla & det goda

Langa in några skivor lufttorkad skinka i ugnen i 10 minuter – och du har färdiga parmachips. Man behöver inte alltid krångla till det så förbannat
Jordärtskockssoppa med parmachips

Jordärtskockssoppa med parmachips

4 500 g jordärtskockor 3 potatisar 2 vitlöksklyftor 1 msk smör 1 1/2 dl vitt vin 1/2 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 3 dl vispgrädde salt svartpeppar 10 timjankvistar till garnering, eller välj färsk krydda efter säsong och smak Parmachips 4 skivor parmaskinka Lägg till i inköpslistan
Jordärtskockssoppa med parmachips

Jordärtskockssoppa med parmachips

Skala och skär jordärtskockor och potatis i bitar. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs allt utan att det får färg i en gryta med smör
Broccolisoppa och parmachips

Broccolisoppa och parmachips

Låt det koka på låg värme tills parmachipsen är klara. Sätt ugnen på 175 grader och fördela parmaskinkan på bakplåtspapper på en plåt
Jordärtskocksoppa m. parmachips

Jordärtskocksoppa m. parmachips

Mixa soppan slät och smaka av med salt och pepparServera med parmachips som du rostat i ugnen 2 scharlottenlökar och
Jordärtskockssoppa med parmachips

Jordärtskockssoppa med parmachips

Skala och skär jordärtskockor och potatis i bitar. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs allt utan att det får färg i en gryta med smör
Jordärtkockssoppa med parmachips

Jordärtkockssoppa med parmachips

Parmachips. Garnera soppan med parmachips, timjan och svartpeppar. 1Parmachips4 skivor parmaskinkaSoppa. 500 g jordärtskockor
Vit sparris med parmachips och citron

Vit sparris med parmachips och citron

1 knippe vit sparris 1 citron 0,5 krm strösocker 4-8 skivor parmaskinka olivolja 100 g smör 1 msk dragon, hackad 50 g lagrad prästost 50 g sötmandel