Parisersmörgås recept

Parisersmörgås II

Parisersmörgås II

Kantskär bröden. Stek skivorna i lite smör på ena sidan. Blanda samman färsen med salt, peppar, ägg, senap, lök, rödbetor, gurka och kapris
Parisersmörgås

Parisersmörgås

hacka lite persilja att garnera parisersmörgåsen med. Vid servering av parisersmörgåsen lägger biffarna på bröden och toppar med äggen på biffarna
Parisersmörgås

Parisersmörgås

Börja med att hacka lök och rödbetorna fint. Blanda sedan ned lök, rödbetor, kapris, äggulor och kryddorna i färsen
Snabb parisersmörgås

Snabb parisersmörgås

Parisersmörgås eller parisare som jag brukar kalla den är en enkel rätt om du har lite bråttom med maten
Parisersmörgås

Parisersmörgås

Parisersmörgås är en verkligt god varm smörgås, som också kan serveras som nattmat. PARISERSMÖRGÅS. Man kan servera den med stekt ägg eller med rå äggula
Parisersmörgås I

Parisersmörgås I

Blanda färsen med ägg, potatis, potatismjöl, salt och peppar. Späd med vatten. Blanda väl. Rör försiktigt ner lök, rödbeta och gurka
Parisersmörgås II

Parisersmörgås II

Kantskär bröden. Stek skivorna i lite smör på ena sidan. Blanda samman färsen med salt, peppar, ägg, senap, lök, rödbetor, gurka och kapris
Parisare

Parisare

Bred smöret på brödskivorna. Blanda samman övriga ingredienser till en smidig färs. Fördela färsen på bröden
KÅLPUDDING

KÅLPUDDING

Parisersmörgås, Råbiff med tillbehör, Kokt rödspätta med grässlökssås, Friterade räkor med Rhode island sås, Coeur de filet Provencale och mycket mycket mer, men favoritreceptet är ändå Kålpuddingen
Parisersmörgås (Parisare)

Parisersmörgås (Parisare)

Blanda ner lök och rödbetor i färsen tillsammans med kapris, salt och peppar. Häll i grädden och blanda väl
Modern parisersmörgås

Modern parisersmörgås

Stek biff à la lindström, se recept här intill, alternativt värm redan stekta biffar i mikro eller på låg värme i stekpanna
Parisersmörgås (parisare)

Parisersmörgås (parisare)

Dessa gjorde min mamma massor med gånger när jag bodde hemma och jag minns att jag tyckte de var supergoda
Parisersmörgås

Parisersmörgås

Parisersmörgås, eller som den ofta kallas Parisare, är en klassiker på det svenska matbordet. En Parisersmörgås är snarare Biff Lindström på stekt bröd med ett ägg på toppen

Parisersmörgås

Parisersmörgås (icke att förväxla med gatuköksrätten Parisare) är en maträtt som består av bröd, stekt köttfärs, hackad lök, rödbetor, ättiksgurka, kapris, stekt ägg samt eventuellt pepparrot

Parisersmörgås en Fredagskväll…

Varma mackor var ju en klassiker på fredagarna när jag var liten. Den klassiska mackan innehåll, vitt bröd, ketchup, ost, skinka och en ananas på toppen

Baconlindad Parisare

Parisare ska inte förväxlas med parisersmörgås som är gjord av köttfärs och serveras med ägg. Parisare är en stor, stekt eller grillad korvskiva som serveras mellan hamburgerbröd