Paprikatorsk recept

Lotta Lundgren har ätit min mat!

Lotta Lundgren har ätit min mat!

Idag blir det inte paprikatorsken, utan den alldeles färska torsken serveras istället med polkabetor, kapris and a little bit of olive oil

Krämig paprikatorsk

Skala och hacka löken. Fräs den mjuk några minuter i oljan. utan att den tar färg i en låg vid panna. Tina fisken så att det går att skära den i stora kuber eller skivor

Paprikatorsk Roma

1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Kärna ur paprikorna och skär dem i tärninmgar. Skala och hacka löken. Lägg fisken i en ugnssäker form

Paprikatorsk

Ca 400 g ryggbit av torsk. Läggs i en smord ungsform. En röd, grön och gul paprika, finhackade. Strös över fisken

Paprikatorsk

Sätt ugnen på 225°. Dela fisken i portionsbitar och salta och peppra. 2. Lägg fisken i en smord ugnssäker form