Lotta Lundgren har ätit min mat! Idag blir det inte paprikatorsken, utan den alldeles färska torsken serveras istället med polkabetor, kapris and a little bit of olive oil Tant Russins bak
Krämig paprikatorsk Skala och hacka löken. Fräs den mjuk några minuter i oljan. utan att den tar färg i en låg vid panna. Tina fisken så att det går att skära den i stora kuber eller skivor Matklubben.nu
Paprikatorsk Roma 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Kärna ur paprikorna och skär dem i tärninmgar. Skala och hacka löken. Lägg fisken i en ugnssäker form Matklubben.nu
Paprikatorsk Ca 400 g ryggbit av torsk. Läggs i en smord ungsform. En röd, grön och gul paprika, finhackade. Strös över fisken Matklubben.nu
Paprikatorsk Sätt ugnen på 225°. Dela fisken i portionsbitar och salta och peppra. 2. Lägg fisken i en smord ugnssäker form Itköket.se